Search found 5 matches

by wolkenwand
Thu Feb 25, 2016 3:50 pm
Forum: Technical Support and Bugs
Topic: Bug with weapon tips
Replies: 1
Views: 5281

Re: Bug with weapon tips

Yes i have this bug too. please fix it dev, thanks.
by wolkenwand
Thu Dec 06, 2012 5:31 am
Forum: Technical Support and Bugs
Topic: Flagship Power Surge
Replies: 8
Views: 13185

Re: Flagship Power Surge

Actually "power surge" is explainable, all you need is a little imagination :P : I like to think that the eagle symbol in middle of flagship is alien power core, the rebel found this core just before the game started and they put this core in their flagship to power it. The flagship is too...
by wolkenwand
Thu Dec 06, 2012 4:56 am
Forum: Technical Support and Bugs
Topic: Weapons stop charging when enemy ship cloaks
Replies: 7
Views: 4259

Re: Weapons stop charging when enemy ship cloaks

Actually it's not aiming system, why? because when there are no enemy around your weapon still charged anyway. the weapon not lock unto something it just charge the energy. Weapon doesn't charge when ship cloaks is not realistic but i think it's understandable for gameplay purpose.
by wolkenwand
Sat Oct 20, 2012 2:34 pm
Forum: Technical Support and Bugs
Topic: Anti-bio beam not dealing damage?
Replies: 13
Views: 12862

Re: Anti-bio beam not dealing damage?

Anti bio beam works differently than normal beam. when using normal beam you only need hit the room to register the damage, meanwhile anti bio beam only deals damage if the laser line hit the tiles of enemy crew or make sure the laser hits the crew directly. tried it with level 2 sensors and see by ...
by wolkenwand
Sun Oct 14, 2012 10:57 am
Forum: Discussion
Topic: suggestion for last level repair node
Replies: 3
Views: 2683

suggestion for last level repair node

hi, i have some suggestion for the last level. In this sector there is some node that have function to repair and supply some ammunition for free, this is great but after we visit these node the "repair" notification is disappear, actually this node still works if we press "wait"...