Manning Glow Not Working Correctly

Discuss and distribute tools and methods for modding. Moderator - Grognak
finedig
Posts: 2
Joined: Tue Jul 10, 2018 5:46 pm

Manning Glow Not Working Correctly

Postby finedig » Tue Jul 10, 2018 6:01 pm

My mod is mostly made from scratch, including the manning glows, and for some reason, in game, the manning glows except for the pilot one do not appear and seem to be turned off. The glows, however, appear in the editor. The original glow that is in the main unmodded game, does not appear in the editor and when I try to place it, the editor crashes.
https://cdn.discordapp.com/attachments/410781436531048449/466301534481678346/Screenshot_138.png
User avatar
Arfy
Posts: 188
Joined: Mon Apr 11, 2016 4:14 am
Location: The S.S Maple

Re: Manning Glow Not Working Correctly

Postby Arfy » Tue Jul 10, 2018 6:44 pm

finedig wrote:My mod is mostly made from scratch, including the manning glows, and for some reason, in game, the manning glows except for the pilot one do not appear and seem to be turned off. The glows, however, appear in the editor. The original glow that is in the main unmodded game, does not appear in the editor and when I try to place it, the editor crashes.


Just add the prefix "room_" to the custom interior images. (room_engines_blarg)

You'll also need to change certain strings in the blueprints. (img="X" --> img="room_X")

<engines power="3" room="11" start="true" img="engines">
<pilot power="1" room="0" start="true" img="pilot3">
<shields power="2" room="9" start="true" img="shields">
<weapons power="1" room="8" start="true" img="weapons">
finedig
Posts: 2
Joined: Tue Jul 10, 2018 5:46 pm

Re: Manning Glow Not Working Correctly

Postby finedig » Tue Jul 10, 2018 7:00 pm

Arfy wrote:
finedig wrote:My mod is mostly made from scratch, including the manning glows, and for some reason, in game, the manning glows except for the pilot one do not appear and seem to be turned off. The glows, however, appear in the editor. The original glow that is in the main unmodded game, does not appear in the editor and when I try to place it, the editor crashes.


Just add the prefix "room_" to the custom interior images. (room_engines_blarg)

You'll also need to change certain strings in the blueprints. (img="X" --> img="room_X")

<engines power="3" room="11" start="true" img="engines">
<pilot power="1" room="0" start="true" img="pilot3">
<shields power="2" room="9" start="true" img="shields">
<weapons power="1" room="8" start="true" img="weapons">


Thanks so much for the quick feedback. It worked and I had been trying to fix this for a day now. :D

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 4 guests