Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Discuss and distribute tools and methods for modding. Moderator - Grognak
Krogoth
Posts: 2
Joined: Sat May 25, 2013 6:44 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby Krogoth » Sun May 26, 2013 7:08 pm

- Windows XP: Double-click main.py.
- Windows Vista/7/8: may have to do this.[/quote]

Thank you it worked!
Pr0perty
Posts: 1
Joined: Mon May 27, 2013 6:48 am

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby Pr0perty » Mon May 27, 2013 6:54 am

Vhati
Posts: 792
Joined: Thu Oct 25, 2012 12:01 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby Vhati » Mon May 27, 2013 9:32 pm

Pr0perty wrote:I have some problems:

Code: Select all

  File "C:\Program Files\FasterThanLight 1.02\Grognaks Mod Manager v1.7 Win32\lib\ftldat.py", line 231, in _read_index
    size, lfn = struct.unpack('<LL', self.f.read(8))
struct.error: unpack requires a bytes object of length 8

See the post about corruption.
arriflex
Posts: 8
Joined: Sun Dec 30, 2012 8:28 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby arriflex » Wed May 29, 2013 12:44 am

I'm really struggling to get infinite space uninstalled. I run the patcher with nothing selected, et the mod persists. It uninstalls the other patches fine.

Could anyone give me any options on getting this mod off? I want to do the end bosses again.
Vhati
Posts: 792
Joined: Thu Oct 25, 2012 12:01 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby Vhati » Wed May 29, 2013 4:08 am

arriflex wrote:I run the patcher with nothing selected, et the mod persists.

See the post about corruption.
Haz
Posts: 2
Joined: Sat Jun 01, 2013 11:22 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby Haz » Sat Jun 01, 2013 11:30 pm

I have a small issue that I hoped somebody could help me with. During a late night rampage with mods for FTL, I installed GMM to try out some mods, lack of success aside, I did patch scrap advantage and that's when things got weird. I've since deleted GMM and uninstalled and reinstalled the game four times, including resetting achievements et. al. but everytime I start a game, I get the (mod) Mine a nearby asteroid for extra scrap message. I'd very much like to remove this, since for some reason it seems to cause my data.dat file (which halts rebel fleet) from having any effect. I'm very aware that I may have brought this on myself somehow, but for the life of me I can't figure out how. I'm not particularly computer savvy, so if someone could lend their expertise, I'd be very grateful.
Thanks
User avatar
kartoFlane
Posts: 1479
Joined: Mon Jan 14, 2013 10:20 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby kartoFlane » Sat Jun 01, 2013 11:47 pm

Superluminal2 - a ship editor for FTL
Haz
Posts: 2
Joined: Sat Jun 01, 2013 11:22 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby Haz » Sun Jun 02, 2013 12:04 am

Resolved! GMM v1.7 didn't work, but using 1.6 did. Removed mod, all's well that ends well. Thank you!
fixer
Posts: 1
Joined: Mon Jun 03, 2013 2:09 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby fixer » Mon Jun 03, 2013 2:14 pm

May be late, but I found that many people such as myself had the problem of not being able to run modman but instead main.py but getting the permission denied error, not sure if this has been done but a very easy fix is to make a notepad with the content:

cd "(copy paste location of grognak mod manage folder from inside of file)"
main.py

name this whatever you want but make it a .bat file by saving it as All Files*
and run it as administrator every time. Save it anywhere btw.
nobody1313
Posts: 3
Joined: Tue Jun 04, 2013 7:00 pm

Re: Grognak's Mod Manager v1.7 (Updated March 6, 2013!)

Postby nobody1313 » Tue Jun 04, 2013 7:09 pm

I am having an issue with the Manager, It always tells me that there is no no supported version of Python on my computer, even though I have downloaded about 7 different versions (2.6, 2.6 64 bit, the newest one (32 and 64 bit, etc.) I believe that the issue may be that my computer is 64 bit. Is there any way to fix this (the Manager, not my computer, it's fine at 64 bit)?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 18 guests